Lapland Hotels LuostotunturiPyhä-Luoston kansallispuiston kupeessa sijaitseva kylpylähotelli Lapland Hotels Luostotunturi yhdistää viihtyisän hotellimajoituksen, rentouttavan ametistikylpylän, modernit kokoustilat, kattavan esiintyjäkaartin sekä monipuolisen ravintolamaailman. Kansallispuiston ulkoilumaastot alkavat heti hotellin kynnykseltä ja Luoston laskettelukeskus sijaitsee vain 550 metrin päässä. Majoitusvaihtoehtoihin kuuluvat niin tunnelmalliset kelomökit kuin valoisat hotellihuoneetkin.

Tietoa hotellista

 • Ravintolat ja baarit

  Hotellin bistroravintolan annokset ovat saaneet inspiraationsa Lapin puhtaista raaka-aineista. Kotimaisten herkkujen lisäksi tarjolla on myös hampurilaisia ja pizzoja. Ravintola Tunturissa nautit hotelliaamiaisen sekä seisovan pöydän antimista. Keloravintola on 340-paikkainen tilausravintola, jossa voit nauttia autenttisia lappilaisia annoksia kuten poronkäristystä. Hotellin tiloissa toimivat myös Bar Rumpu sekä yökerho Karhu, jotka tarjoavat hotelliasiakkaille iltaviihdettä ja livemusiikkia.

 • Hyvinvointipalvelut

  Kylpyläalue ja kuntosali ovat hotellivieraiden vapaassa käytössä. Kylpyläalueelta löydät niin perinteisen suomalaisen saunan kuin höyrysaunankin. Riekonmuotoiseksi rakennettu pääallas tarjoaa helliviä aaltoja sekä erilaisia hierontapisteitä. Altaan matala pää sopii hyvin lasten uintihetkiin. Luonnonkivestä rakennettu poreallasluola puolestaan on ihanteellinen paikka rentoutumiselle ametistien tuikkiessa taustalla. Kylpyläalueen hoito-osasto tarjoaa rentoutumiseen erilaisia hierontoja sekä kosmetologin palvelut. Kuntosali on varustettu muun muassa kuntopyörillä ja juoksumatoilla sekä käsi- ja vapaapainoilla.

 • Kokoustilat

  Hotelli tarjoaa erilaisia kokoustiloja pienryhmätyötiloista 160 hengen auditorioon.

  • Auditorio: Soveltuu 160 henkilölle. 118 kiinteää paikkaa kirjoituspöydillä. Tasalattialla mahdollisuus 42 lisäpaikalle
  • Kipinä: Soveltuu 10-50 henkilölle
  • Parvi: Soveltuu 10-50 henkilölle

Huoneet

Standard-huone

Huoneen varusteluun kuuluu muun muassa kaksi erillistä vuodetta, vuodesohva, kylpyhuone suihkulla, hiustenkuivaaja, maksuton WiFi-yhteys, TV, minibaari ja vaatteiden kuivatuskaappi. Osassa huoneista on parveke tai terassi.

Superior-huone

Huoneen varusteluun kuuluu muun muassa kaksi erillistä vuodetta, vuodesohva, kylpyhuone suihkulla, hiustenkuivaaja, maksuton WiFi-yhteys, TV ja vaatteiden kuivatuskaappi. Osassa huoneista on parveke tai terassi.

Hotelli kartalla

Tutustu Luostoon