Levi

Levillä lasket leppoisasti aamuvarhaisesta iltamyöhään. Keskuksen viideltä laskualueelta löytyy 43 eritasoista rinnettä. Niin lumettuja kuin luonnonlumirinteitäkin löytyy kaiken tasoisille laskijoille. Laskujen jälkeen voit virkistäytyä vauhdikkaissa After Ski -tunnelmissa ja ruokailla hyvin jossakin Levin lukuisista ja monipuolisista ravintoloista. Hullu Poro Areenalla esiintyvät Suomen huippuartistit.

Vaikka viettäisit lomaa mieluiten laskettelurinteiden ja hiihtolatujen ulkopuolella, viihdyt varmasti Levillä; alueen aktiviteetti- ja palveluvalikoima on monipuolinen. Koettavaa riittää jokaiselle päivälle. Lähde siis patikoimaan, husky- ja poroajelulle, moottorikelkkailemaan, ratsastamaan, pyöräilemään, kalastamaan tai golffaamaan! Laajasta tarjonnastamme löydät itsellesi aina sopivimman aktiviteetin.

Aktiviteetit

Reissu-Suomi suosittelee

 • Hotelli Hullu Poro

  ★★★★

  Legendaariseksi tituleerattu Hotelli Hullu Poro sijaitsee aivan Levin keskustassa palveluiden ympäröimänä. Hiihtokeskuksen rinteet ja muut ulkoilumahdollisuudet ovat vain kivenheiton päässä. Hotellista löydät 157 huonetta, joista osassa on myös oma sauna.

  Lue lisää ja varaa

 • Levi Hotel Spa

  ★★★★

  Hotelli sijaitsee erinomaisella sijainnilla vain viiden minuutin kävelymatkan päässä laskettelurinteistä. Suurin osa hotellin 203 huoneesta on neljän hengen perhehuoneita. Tämän lisäksi hotelli tarjoaa kahden hengen huoneita, superior-huoneita, juniorsviittejä sekä sviittejä.

  Lue lisää ja varaa

 • Design Hotel Levi

  ★★★★★

  Tyylikäs viiden tähden Design Hotel Levi avattiin marraskuussa 2019. Hotelli sijaitsee aivan Levin laskettelurinteiden juurella, ja viereisen kylpylän sauna- ja allasosasto ovat hotelliasiakkaiden käytössä. Kaikki hotellin 77 huonetta ovat saaneet vaikutteita Lapin tunturimaisemasta ja kotimaisesta designista. Suurin osa huoneista on Deluxe Double -huoneita, joiden lisäksi tarjolla on parvellisia Deluxe Loft -huoneita sekä kolme ylellistä Deluxe Suite Premium -sviittiä.

  Lue lisää ja varaa

Muut hotellit

Muu majoitus

Tietoa Levistä

Nähtävyydet