Rovaniemi

Vaikka Rovaniemi tunnetaankin Joulupukin kotikaupunkina, tarjoaa Lapin pääkaupunki Joulupukin Pajakylän lisäksi paljon muutakin nähtävää ja koettavaa ympäri vuoden. Rovaniemi on oivallinen kohde niille, jotka tahtovat nauttia modernin kaupungin palveluista, mutta samalla olla lähellä pohjoisen upeaa luontoa. Ounasvaaran hiihtokeskus sijaitsee vain lyhyen matkan päässä kaupungin keskustasta, eikä Napapiirin retkeilyalue komeine koskimaisemineenkaan ole kaukana. Monipuolinen aktiviteettivalikoima mahdollistaa muun muassa kalastuksen, lumikenkäilyn, maastopyöräilyn, moottorikelkkailun, patikoinnin, pororetket ja valjakkoajelun.

Aktiviteetit

Reissu-Suomi suosittelee

 • Scandic Rovaniemi City

  ★★★★

  Vastikään uudistettu Scandic Rovaniemi City hotelli sijaitsee aivan Rovaniemen ydinkeskustassa. Hotellin lähistöllä sijaitsevat muun muassa kauppakeskukset Revontuli ja Rinteenkulma sekä tiedekeskus ja museo Artikum. Rovaniemen rautatieasema sijaitsee noin 1,5 kilometrin päässä hotellilta.

  Lue lisää ja varaa

 • Scandic Pohjanhovi

  ★★★★

  Scandic Pohjanhovi sijaitsee upealla paikalla Kemijoen rannalla. Kaupungin keskustan palvelut ja kävelykatu ovat vain kivenheiton päässä, ja alle kilometrin päästä löytyvät kauppakeskukset Sampokeskus ja Revontuli. Hotellin 212 huoneesta osassa on näkymä joelle. Hotellin palveluihin kuuluvat saunaosasto uima-altaineen, ravintola, karaokebaari ja yökerho.

  Lue lisää ja varaa

Muut hotellit

Muu majoitus

Tietoa Rovaniemestä

Nähtävyydet