Scandic Rovaniemi City


Vastikään uudistettu Scandic Rovaniemi City hotelli sijaitsee aivan Rovaniemen ydinkeskustassa. Hotellin lähistöllä sijaitsevat muun muassa kauppakeskukset Revontuli ja Rinteenkulma sekä tiedekeskus ja museo Artikum. Rovaniemen rautatieasema sijaitsee noin 1,5 kilometrin päässä hotellilta. Hotellin 178 huonetta on sisustettu Lappi-teemaisesti, ja kaikista huoneista löytyy taulu-TV ja kylpyhuone suihkulla. Tyylikkäässä ravintola Bordissa voit nauttia lounasta ja illallista tuoreista paikallisista raaka-aineista.


Varaa matka

Valitse matkalle mieleisesi ajankohta valitsemalla ensin alta "Varaa" ja muuttamalla sitten lähtö- ja paluupäivää matkakaupan "Muuta hakua" -kohdasta.

Tietoa hotellista

 • Ravintolat

  Hotellin yhteydessä toimii kaksi ravintolaa, Atrium ja Bord. Ravintola Atriumin tiloissa nautit maittavan hotelliaamiaisen. Atriumissa järjestetään lisäksi kokouslounaita ja illallisia yksityistilaisuuksiin. Ravintola Bord on puolestaan auki lounas- ja illallisaikaan. Bordin ruokalistalta löytyy lappilaisia annoksia sekä perinteisesti että modernilla twistillä. Lounasaikaan on auki ravintolan deli-puoli, josta voit napata mukaasi nopeaa lounasta kuten salaatin.

 • Aulabaari

  Katutasossa sijaitsevan Aulabaarin rennossa tunnelmassa voit nauttia monipuolisesta juomavalikoimasta, josta löydät niin kansainväliset kuin suomalaisetkin merkit.

 • Hyvinvointipalvelut

  Hotellivieraiden käytössä on tilava ja moderneilla laitteilla varustettu kuntoiluhuone sekä vastikään uudistettu saunaosasto, jotka löytyvät hotellin ylimmästä kerroksesta. Ulkoliikuntareitit ja Ounasvaaran hiihtokeskus sijaitsevat myös lähellä hotellia.

 • Kokoustilat

  Hotellista löydät kolme valoisaa kokoustilaa, joista suurin sopii jopa 90 henkilön käyttöön. Kokoustilat sijaitsevat katutasossa ja niihin pääsee helposti kulkemaan pysäköintialueelta. Kokoustilat voidaan tarvittaessa yhdistää Atrium-ravintolan kanssa yhdeksi suureksi kokonaisuudeksi.

  • Koski: Soveltuu 20-30 henkilölle.
  • Ounas: Soveltuu 20-40 henkilölle.
  • Kaira: Soveltuu 35-90 henkilölle.

Huoneet

Standard-huone

Huoneen koko on noin 17-20 m². Huoneessa majoittuu enintään kolme henkilöä.

Huoneen varusteluun kuuluu: hiustenkuivaaja, ilmanjäähdytin, kirjoituspöytä ja tuoli, kylpyhuone suihkulla, maksuton WiFi-yhteys, meikkipeili, minibaari, pimennysverhot, puulattia, silitysrauta ja -lauta, tallelokero, taulua-TV

Superior-huone

Huoneen koko on noin 19-21 m². Huoneessa majoittuu enintään kolme henkilöä.

Huoneen varusteluun kuuluu: hiustenkuivaaja, ilmanjäähdytin, kylpyhuone suihkulla, maksuton WiFi-yhteys, meikkipeili, minibaari, pimennysverhot, puulattia, silitysrauta ja -lauta, tallelokero, taulua-TV

Hotelli kartalla

Tutustu Rovaniemeen