Saariselkä

Urho Kekkosen kansallispuiston kupeessa sijaitseva Saariselkä tunnetaan Suomen pohjoisimpana ulkoilukeskuksena. Saariselän laskettelurinteet sijaitsevat vastapäisten tuntureiden, Kaunispään ja Iisakkipään, rinteillä. Tarjolla on 15 eritasoista rinnettä, joista 10 on valaistu. Matka kylästä rinteille taittuu joko kävellen tai Skibussilla. Laskettelurinteiden lisäksi ulkoilukeskus tarjoaa useita hiihtolatuja sekä patikointi-, pyöräily- ja lumikenkäreittejä.

Saariselän kylässä kaikki on vaivattoman lähellä. Kävelymatkan päässä hotellista ovat niin kylpylä kuin ravintolat ja baaritkin. Löydät alueelta myös käsitöitä, sisustustuotteita ja koruja myyviä pienempiä liikkeitä.

Aktiviteetit

Reissu-Suomi suosittelee

  • Lapland Hotels Riekonlinna

    ★★★★

    Lapland Hotels Riekonlinna sijaitsee vain 400 metrin päässä Saariselän kylän keskustasta, ja laskettelurinteille pääsee kätevästi skibussilla. Laskettelijat on otettu hyvin huomioon, sillä hotellin palveluihin kuuluu myös huoltohuone suksille. Hotellin jokaisessa huoneessa on parveke, josta pääsee ihailemaan ympäröivää tunturimaisemaa.

    Lue lisää ja varaa

Muut hotellit

Muu majoitus

Tietoa Saariselästä

Nähtävyydet