Hotelli Hullu Poro

Legendaariseksi tituleerattu Hotelli Hullu Poro sijaitsee aivan Levin keskustassa palveluiden ympäröimänä. Hiihtokeskuksen rinteet ja muut ulkoilumahdollisuudet ovat vain kivenheiton päässä. Hotellista löydät 157 huonetta, joista osassa on myös oma sauna. Huonehintaan sisältyy aina maksuton WiFi-yhteys sekä saunaosaston ja kuntosalin käyttö. Majoitustilojen yhteydestä löydät kaksi ravintolaa ja baarin. Hotellilla on lisäksi useita muita ravintoloita ja baareja ympäri Levin keskustaa.

Varaa matka

Valitse matkalle mieleisesi ajankohta valitsemalla ensin alta "Varaa" ja muuttamalla sitten lähtö- ja paluupäivää matkakaupan "Muuta hakua" -kohdasta.

Tietoa hotellista

 • Hyvinvointi

  Hotellin saunaosastot sijaitsevat kahdessa eri rakennuksessa. Kummallakin saunaosastolla on naisten ja miesten saunat sekä yhteinen allasosasto poreammeineen. Päärakennuksen allasosastolla on myös kylmävesiallas. Saunaosastojen lisäksi Hullussa Porossa voi rentoutua myös Tylö-höyryhuoneessa ja parantavassa suolahuoneessa. Vastikään uusitulta valoisalta kuntosalilta löydät monipuoliset laitteet treenaamiseen. Saunaosastojen ja kuntosalin käyttö sisältyvät hotellihuoneiden hintaan.

 • Ravintolat

  Hullulla Porolla on Levin keskustassa jopa kahdeksan erilaista ravintolaa. Hotellin majoitustilojen yhteydestä löydät ravintolat Taivas ja Ämmilä. Ravintola Taivas on hotellin aamiais- ja päivällisravintola, kun taas Ämmilässä tarjoillaan lounasbuffet sekä á la carte ruokaa. Hotellin muita ravintoloita ovat poropeijaisia järjestävä Kammi, pihviravintola Pihvipirtti, aasialaisia makuja tarjoileva Asia, bistroravintola Sapuska, italialais-lappilainen Ristorante Renna ja meksikolaista ruokaa tarjoava Northern Cowboys.

 • Kokoustilat

  Hullu Poro tarjoaa monipuoliset ja muunneltavat tilat niin kokouksiin ja ryhmätyöhön kuin näyttelyihin ja tapahtumiinkin.

  • Yksittäiset kokoustilat Kevät, Kesä, Syksy ja Talvi: Soveltuu enintään 55 henkilölle. Tilaa noin 78 m²
  • Kokoustilat yhdistettynä: Soveltuu enintään 300 henkilölle. Tilaa noin 320 m²
  • Ryhmätyötilat Kinos, Hanki ja Nietos: Soveltuu enintään 12 henkilölle. Tilaa noin 20 m²
  • Ryhmätyötilat Pyry ja Tuisku: Soveltuu enintään 16 henkilölle. Tilaa noin 26 m²

Huoneet

Kahden hengen huone

Kahden hengen huoneet sijaitsevat erillisessä majoitusrakennuksessa, josta löytyy myös yhteiset saunatilat. Huoneiden varusteluun kuuluu vuodepaikat kahdelle, kylpyhuone suihkulla, hiustenkuivaaja, taulutelevisio, maksuton WiFi-yhteys, jääkaappi, kahvin- ja vedenkeitin sekä vaatteiden kuivauskaappi.

Huoneiden koko noin 20 m²

Kahden hengen huone ammeella

Ammeelliset kahden hengen huoneet sijaitsevat hotellin päärakennuksessa. Huoneissa on yhteisparveke. Huoneiden varusteluun kuuluu vuodepaikat kahdelle, kylpyhuone ammeella ja suihkulla, hiustenkuivaaja, taulutelevisio, maksuton WiFi-yhteys, viileäkaappi, vedenkeitin sekä vaatteiden kuivauskaappi.

Huoneiden koko noin 22 m²

Kahden hengen huone saunalla

Saunalliset kahden hengen huoneet sijaitsevat erillisessä majoitusrakennuksessa, josta on pääsy päärakennukseen yhdyskäytävän kautta. Huoneiden varusteluun kuuluu vuodepaikat kahdelle, kylpyhuone suihkulla, oma sauna, hiustenkuivaaja, taulutelevisio, maksuton WiFi-yhteys, jääkaappi, mikro, kahvin- ja vedenkeitin, ruokaryhmä, astiasto sekä vaatteiden kuivauskaappi.

Huoneiden koko noin 23-24 m²

Hotelli kartalla

Tutustu Leviin