Kaikki majoitusvaihtoehdot Levillä

Reissu-Suomi suosittelee

 • Hotelli Hullu Poro

  ★★★★

  Legendaariseksi tituleerattu Hotelli Hullu Poro sijaitsee aivan Levin keskustassa palveluiden ympäröimänä. Hiihtokeskuksen rinteet ja muut ulkoilumahdollisuudet ovat vain kivenheiton päässä. Hotellista löydät 157 huonetta, joista osassa on myös oma sauna.

  Lue lisää ja varaa

 • Levi Hotel Spa

  ★★★★

  Hotelli sijaitsee erinomaisella sijainnilla vain viiden minuutin kävelymatkan päässä laskettelurinteistä. Suurin osa hotellin 203 huoneesta on neljän hengen perhehuoneita. Tämän lisäksi hotelli tarjoaa kahden hengen huoneita, superior-huoneita, juniorsviittejä sekä sviittejä.

  Lue lisää ja varaa

 • Design Hotel Levi

  ★★★★★

  Tyylikäs viiden tähden Design Hotel Levi avattiin marraskuussa 2019. Hotelli sijaitsee aivan Levin laskettelurinteiden juurella, ja viereisen kylpylän sauna- ja allasosasto ovat hotelliasiakkaiden käytössä. Kaikki hotellin 77 huonetta ovat saaneet vaikutteita Lapin tunturimaisemasta ja kotimaisesta designista. Suurin osa huoneista on Deluxe Double -huoneita, joiden lisäksi tarjolla on parvellisia Deluxe Loft -huoneita sekä kolme ylellistä Deluxe Suite Premium -sviittiä.

  Lue lisää ja varaa

Muut hotellit

Muu majoitus

Elämysmajoitukset

Tutustu Leviin