Ski-Inn Hotel PyhätunturiSki-Inn Hotel Pyhätunturi sijaitsee Pyhätunturin rinteillä aivan laskettelukeskuksen ja Pyhä-Luoston kansallispuiston vieressä. Kaikista huoneista on lyhyt kävelymatka niin laskettelurinteisiin kuin hiihtoladuillekin. Hotellin palveluihin kuuluvat myös ravintola, saunaosasto sekä kuntosali. Suurin osa hotellin 52 huoneesta on kahden hengen standard-huoneita. Hotelli tarjoaa myös 5 superior-huonetta ja yhden panoramahuoneen.

Tietoa hotellista

  • Ravintola ja baari

    Hotellin Colorado ravintolassa tarjoillaan aamuisin buffetaamiainen hotellin asukkaille. Ravintola aukeaa uudestaan illallisaikaan, jolloin siellä tarjoillaan ruokaa amerikkalaismeksikolaiseen tyyliin. Hiihtosesongin aikana baarin puolella pääsee nauttimaan livemusiikista.

  • Hyvinvointipalvelut

    Hyvin varustettu kuntosali on hotelliasiakkaiden vapaassa käytössä. Treenin jälkeen voi pistäytyä saunan lauteille rentoutumaan.

Huoneet

Standard-huone

Huoneen varusteluun kuuluu kaksi erillistä vuodetta, kylpyhuone suihkulla, hiustenkuivaaja, taulu-TV ja maksuton WiFi-yhteys.

Superior-huone

Huoneen koko on noin 22-30 m². Huoneen varusteluun kuuluu kaksi erillistä vuodetta, kylpyhuone suihkulla, hiustenkuivaaja, taulu-TV, maksuton WiFi-yhteys, jääkaappi.

Hotelli kartalla

Tutustu Pyhään