Lapland Hotels SaagaAivan Ylläksen laskettelurinteiden tuntumassa sijaitseva kylpylähotelli Lapland Hotels Saaga tarjoaa erinomaisen sijaintinsa lisäksi upeat tunturinäköalat, tyylikkäät hotellihuoneet ja tunnelmallisen allasosaston. Hotellin palveluihin kuuluvat myös bistro- ja a la carte -ruokaa tarjoileva ravintola, kuntosali, takkabaari sekä kokoustilat. Hotelli käsittää 84 hotellihuonetta ja 100 lomahuoneistoa.

Tietoa hotellista

 • Ravintola

  Hotellin ravintolasta löytyy purtavaa pienempään ja isompaan nälkään. Hotelliaamiaisen lisäksi ravintola tarjoilee illallisaikaan myös bistro- ja a la carte -ruokaa. Ravintolan ruokalistalta pohjoisen makuja, joissa painottuvat luonnon puhtaat raaka-aineet.

 • Hyvinvointipalvelut

  Kylpyläalue ja kuntosali ovat hotellivieraiden vapaassa käytössä. Kylpyläalueelta löydät niin perinteisen suomalaisen saunan kuin höyrysaunankin. Pääaltaassa voi ihailla tunturimaisemia hierovissa suihkuissa tai harrastaa kuntouintia 20 metriä pitkällä suoralla. Luonnonkivestä rakennettu poreallasluola puolestaan on ihanteellinen rentoutumiseen. Lapsille on oma kahluuallas, josta löytyy myös Saagan oma krokotiili. Kylpyläalueen hoito-osasto tarjoaa rentoutumiseen erilaisia hierontoja ja kylpyjä. Kuntosali on varustettu muun muassa kuntopyörillä ja juoksumatoilla sekä käsi- ja vapaapainoilla.

 • Kokoustilat

  Hotellin kokouskeskuksesta löydät kuusi erilaista kokoustilaa, joista suurimpaan mahtuu jopa 110 henkeä.

  • Paljakka: Sopii jopa 39 hengelle
  • Aapa ja Kaira: Tilat yhdistettäessä sopii 66-110 hengelle
  • Kero: Sopii 19-39 hengelle

Huoneet

Standard-huone

Suurimmassa osassa standard-huoneista on parveke tai terassi. Huoneen varusteluun kuuluu kaksi erillistä sänkyä, vuodesohva, taulu-TV, maksuton WiFi-yhteys, kylpyhuone suihkulla, hiustenkuivaaja ja vaatteiden kuivatuskaappi.

Superior-huone

Huoneen varusteluun kuuluu kaksi erillistä sänkyä, vuodesohva, taulu-TV, maksuton WiFi-yhteys, vedenkeitin, pieni jääkaappi, kylpyhuone suihkulla, hiustenkuivaaja ja vaatteiden kuivatuskaappi. Superior-huoneet sijaitsevat hotellin ylimmissä kerroksissa.

Hotelli kartalla

Tutustu Ylläkseen