Matkapaketit

Levi

 • Levi Hotel Spa

  ★★★★

  Hotelli sijaitsee erinomaisella sijainnilla vain viiden minuutin kävelymatkan päässä laskettelurinteistä. Suurin osa hotellin 203 huoneesta on neljän hengen perhehuoneita. Tämän lisäksi hotelli tarjoaa kahden hengen huoneita, superior-huoneita, juniorsviittejä sekä sviittejä.

  Lue lisää ja varaa

 • Design Hotel Levi

  ★★★★★

  Tyylikäs viiden tähden Design Hotel Levi avattiin marraskuussa 2019. Hotelli sijaitsee aivan Levin laskettelurinteiden juurella, ja viereisen kylpylän sauna- ja allasosasto ovat hotelliasiakkaiden käytössä. Kaikki hotellin 77 huonetta ovat saaneet vaikutteita Lapin tunturimaisemasta ja kotimaisesta designista. Suurin osa huoneista on Deluxe Double -huoneita, joiden lisäksi tarjolla on parvellisia Deluxe Loft -huoneita sekä kolme ylellistä Deluxe Suite Premium -sviittiä.

  Lue lisää ja varaa

Luosto

 • Lapland Hotels Luostotunturi

  ★★★★

  Pyhä-Luoston kansallispuiston kupeessa sijaitseva kylpylähotelli Lapland Hotels Luostotunturi yhdistää viihtyisän hotellimajoituksen, rentouttavan ametistikylpylän, modernit kokoustilat, kattavan esiintyjäkaartin sekä monipuolisen ravintolamaailman. Kansallispuiston ulkoilumaastot alkavat heti hotellin kynnykseltä ja Luoston laskettelukeskus sijaitsee vain 550 metrin päässä.

  Lue lisää ja varaa

Pyhä

 • Ski-Inn Hotel Pyhätunturi

  ★★★

  Ski-Inn Hotel Pyhätunturi sijaitsee Pyhätunturin rinteillä aivan laskettelukeskuksen ja Pyhä-Luoston kansallispuiston vieressä. Kaikista huoneista on lyhyt kävelymatka niin laskettelurinteisiin kuin hiihtoladuillekin. Hotellin palveluihin kuuluvat myös ravintola, saunaosasto sekä kuntosali. Suurin osa hotellin 52 huoneesta on kahden hengen standard-huoneita. Hotelli tarjoaa myös 5 superior-huonetta ja yhden panoramahuoneen.

  Lue lisää ja varaa

Rovaniemi

 • Scandic Rovaniemi City

  ★★★★

  Vastikään uudistettu Scandic Rovaniemi City hotelli sijaitsee aivan Rovaniemen ydinkeskustassa. Hotellin lähistöllä sijaitsevat muun muassa kauppakeskukset Revontuli ja Rinteenkulma sekä tiedekeskus ja museo Artikum. Rovaniemen rautatieasema sijaitsee noin 1,5 kilometrin päässä hotellilta.

  Lue lisää ja varaa

 • Scandic Pohjanhovi

  ★★★★

  Scandic Pohjanhovi sijaitsee upealla paikalla Kemijoen rannalla. Kaupungin keskustan palvelut ja kävelykatu ovat vain kivenheiton päässä, ja alle kilometrin päästä löytyvät kauppakeskukset Sampokeskus ja Revontuli. Hotellin 212 huoneesta osassa on näkymä joelle. Hotellin palveluihin kuuluvat saunaosasto uima-altaineen, ravintola, karaokebaari ja yökerho.

  Lue lisää ja varaa

Ruka

 • Ski-Inn RukaVillage

  ★★★★

  Erityisesti hiihtäjien ja laskettelijoiden tarpeiden mukaan suunniteltu Hotelli RukaVillage sijaitsee Rukan kävelykylässä lähellä sekä palveluita että Rukan laskettelukeskuksen rinteitä. Hotelli koostuu kolmesta eri rakennuksesta, joiden välillä pääsee liikkumaan kävelysiltoja pitkin. Kaikista huoneista löytyy tilat ruoanlaittoon, oma sauna sekä parveke.

  Lue lisää ja varaa

Saariselkä

 • Lapland Hotels Riekonlinna

  ★★★★

  Lapland Hotels Riekonlinna sijaitsee vain 400 metrin päässä Saariselän kylän keskustasta, ja laskettelurinteille pääsee kätevästi skibussilla. Laskettelijat on otettu hyvin huomioon, sillä hotellin palveluihin kuuluu myös huoltohuone suksille. Hotellin jokaisessa huoneessa on parveke, josta pääsee ihailemaan ympäröivää tunturimaisemaa.

  Lue lisää ja varaa

Ylläs

 • Lapland Hotels Saaga

  ★★★★

  Aivan Ylläksen laskettelurinteiden tuntumassa sijaitseva kylpylähotelli Lapland Hotels Saaga tarjoaa erinomaisen sijaintinsa lisäksi upeat tunturinäköalat, tyylikkäät hotellihuoneet ja tunnelmallisen allasosaston. Hotellin palveluihin kuuluvat myös kolme erityylistä ravintolaa, kuntosali, takkabaari sekä kokoustilat. Hotelli käsittää 84 hotellihuonetta ja 100 lomahuoneistoa.

  Lue lisää ja varaa